Η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία στην υπηρεσία των επεμβάσεων πεπτικού!

Endoflip ™ 2.0

Η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία στην υπηρεσία των επεμβάσεων πεπτικού!

Υποστηρίζοντας την χειρουργική εμπειρία κατά την διάρκεια επεμβάσεων αποκατάστασης Διαφραγματοκήλης, όπως η Θολοπλαστική κατά Nissen, το Endoflip ™ 2.0 ουσιαστικά «επισφραγίζει» την επιτυχία αυτής της επέμβασης.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συσκευή πλανιμετρίας και σύνθετης αντίστασης, όπου οι κύριες λειτουργίες της είναι:

  • Μετράει τις πιέσεις και τις διαστάσεις του οισοφάγου και συμβάλει στον εντοπισμό προβλημάτων στην κινητικότητα του οισοφάγου, πιστοποιώντας την ευχέρεια στην κατάποση και την αποτροπή της όποιας μετεγχειρητικής δυσφορίας.
  • Η προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης που διαθέτει, παρέχει μια εσωτερική εικόνα του οισοφάγου κατά τη διάρκεια επεμβάσεων όπως είναι η θολοπλαστική κατά Nissen.
  • Στην περίπτωση της αχαλασίας οισοφάγου βοηθάει στη διάταση του κατώτερου οισοφαγικού σφιγκτήρα, με σκοπό την άρση της στένωσης.
  • Το σύστημα πλανιμετρίας σύνθετης αντίστασης Endoflip ™ 2.0 είναι συμπληρωματικό – κατά τη διάρκεια πλέον της χειρουργικής διαδικασίας -της Μανομετρία Οισοφάγου Υψηλής Ανάλυσης (HRM) και άλλων διαγνωστικών μεθόδων που προηγούνται της επέμβασης.

Η ομάδας της Γκιούρδας Χειρουργική ενσωματώνει το Endoflip ™ 2.0 στη διαδικασία της επέμβασης της Θολοπλαστικής κατά Nissen. Η προσθήκη αυτή προσφέρει ακόμα μια δικλείδα ασφαλείας στον ασθενή και ελαχιστοποιεί την πιθανότητα στένωσης του οισοφάγου, η οποία δημιουργεί δυσκαταποσία και δυσφαγία.

Η εμπειρία της χειρουργικής μας ομάδας σε συνδυασμό με την χρήση υψηλής τεχνολογίας παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην οριστική θεραπεία της Παλινδρόμησης (ΓΟΠΝ).