Αιμορροιδοπλαστική με laser ELITE – Η σύγχρονη λύση σε 15 λεπτά

Η αναίμακτη αντιμετώπιση των αιμορροΐδων σε 15’ είναι γεγονός!!!

Με το neoV Laser
The world’s smallest high power laser

photo-3
Γυρίζουμε νέα σελίδα στην αντιμετώπιση των αιμορροΐδων.
Η ομάδα της Γκιούρδας Χειρουργική πραγματοποίησε την πρώτη αιμορροϊδοπλαστική 3ου-4ου βαθμού, με το laser ELITE (Expert Laser Intrahemorrhoidal Therapy) με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Όπως δήλωσε η ίδια η ασθενής (κα Κλεάνθη, 73 ετών από την Κρήτη) δεν ένιωσε καθόλου πόνο μετεγχειρητικά, κινούνταν άνετα και δεν είχε καμία ανάγκη αναλγητικών φαρμάκων από το πρώτο κιόλας 24ωρο.

Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική, όπου η ενέργεια του laser προκαλεί υποβλεννογόνια απολίνωση των αιμορροϊδικών αρτηριών και άμεση συρρίκνωση του αιμορροϊδικού ιστού, ενώ ο βλεννογόνος και ο σφικτήρας μένουν ανέπαφοι.

Η αιμορροϊδοπλαστική ELITE επιτυγχάνει άμεση επίσχεση της αιμορραγίας, μείωση του όγκου των αιμορροϊδικών όζων και υποχώρηση των ενοχλητικών συμπτωμάτων. Καθώς οι όζοι συρρικνώνονται εντελώς ο καινούριος συνδετικός ιστός που αναπτύσσεται διατηρεί λειτουργικά τα αιμορροϊδικά «μαξιλάρια». Έτσι, ο βλεννογόνος προσκολλάται στα υποκείμενα στρώματα αποφεύγοντας ενδεχόμενη υποτροπή και νέα βλεννογονική πρόπτωση.

photo-2Χωρίς χρήση ξένων υλικών ή ραμμάτων.
Χωρίς τον φόβο πιθανών επιπλοκών, όπως αιμορραγίες, θρομβώσεις, αποστήματα και συρίγγια, τα οποία παρατηρούνταν στις παλαιότερες παραδοσιακές τεχνικές.
Χωρίς μετεγχειρητικό πόνο.
Με άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
Με εξαιρετική κλινική εικόνα του ασθενούς.
Ακόμα και με νοσηλεία μιας ημέρας (one day clinic).